وقتی رومانتیک ترین شوهر دنیا همسرش را شوکه می کند + عکس
از مطالب سایت خوشم آمد :
آخرين ارسالات انجمنها

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: وقتی رومانتیک ترین شوهر دنیا همسرش را شوکه می کند + عکس

@Nim آواتار ها
    مدل ماشین شما نوع موبایل شما نوع سیم کارت شما تیم باشگاهی فوتبال
    سپاس ها
    15
    سپاس شده 556 در 386 پست
    حالت من
    Azkhodrazi

Eh S وقتی رومانتیک ترین شوهر دنیا همسرش را شوکه می کند + عکس

به گزارش پرداد به نقل از مگ فور: این مرد 6 ماه در رودخانه های سرد و یخ بسته به دنبال طلا بود تا بتواند حلقه دلخواهش را به نامزدش برای روز ازدواج هدیه دهد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

او برای اثبات عشقش و برای تهیه کردن حلقه ازدواجش 6 ماه در کوهستانهای سرد شمال امریکا اقامت کرد و به جمع آوری طلا پرداخت.

"جان گرین" وود 46 ساله هزاران قطعه ریز طلا را جمع آوری کرد و با تهیه تعدادی جواهر حلقه ازدواجش را تهیه کرد.
    نامزد وی "موراگ شیرارر" 40 ساله است و هنگامی که در روز کریسمس این حلقه را دید بسیار شوکه شد.

گرین وود میگوید: خیلی خوش شانس بودم که سریع این قطعات طلا را پیدا کردم. شاید جویندگان تا سالها نتوانند به این مقدار طلا دست پیدا کنند. من تلاش زیادی کردم تا به هدفم برسم و هر روز تا تاریکی هوا در آب سرد رودخانه به جمع آوری طلا مشغول بودم.

او روزی حدود 14 تا 15 ساعت برای این کار وقت گذاشته است و طی این مدت 34 گرم طلای عیار 22 جمع کرد که ارزشی حدود 12000دلار دارد.

parvane آواتار ها
    مدل ماشین شما نوع موبایل شما نوع سیم کارت شما تیم باشگاهی فوتبال
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 2 در 2 پست
    حالت من
    Mehrabon

وای خیلی ناز بود آفرین.مردای ما یاد بگیرن.خوشبحال خانمش

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع