واکنش جالب همسر قرائتی به ماجرای ۳ زنه بودن شوهرش
از مطالب سایت خوشم آمد :
آخرين ارسالات انجمنها

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: واکنش جالب همسر قرائتی به ماجرای ۳ زنه بودن شوهرش

@Nim آواتار ها
    مدل ماشین شما نوع موبایل شما نوع سیم کارت شما تیم باشگاهی فوتبال
    سپاس ها
    15
    سپاس شده 556 در 386 پست
    حالت من
    Azkhodrazi

Icon18 واکنش جالب همسر قرائتی به ماجرای ۳ زنه بودن شوهرش

مستند زندگی حجت الاسلام والمسلمین قرائتی با عنوان شیخ شوخ کاشی در سالن شماره یک مرکز همایش های برج میلاد به نمایش گذاشته شد. در این مستند که به کارگردانی و تهیه کنندگی صادق داوری فر ساخته شده است بخش هایی از فعالیت های حوزوی ، فرهنگی ، دانشگاهی و زندگی شخصی رئیس ستاد اقامه نماز به تصویر درآمده است.
    در مستند شیخ شوخ کاشی برخی اقوام نزدیک حجت الاسلام قرائتی درباره شخصیت مردمی و شوخ طبعی وی اظهار نظر کرده اند. در بخشی از این مستند زمانی که حجت الاسلام قرائتی در حال خوابیدن است به تصویربردار می گوید وقت مردم را با اینگونه تصاویر نگیر زیرا غیر از قرائتی همه گربه های عالم نیز می خوابند. بخش های مختلف این مستند به طور مکرر حضار را با خنده به واکنش واداشت. همچنین در بخشی از این فیلم مستند 70 دقیقه ای همسر وی داستانی را تعریف می کند که زمانی سوار بر تاکسی است عده ای بدون اینکه وی را بشناسند داخل تاکسی مدعی می شوند که قرائتی سه زن دارد. همسر حجت الاسلام قرائتی در ادامه خاطره اش می گوید از راننده تاکسی تقاضا کردم تا مرا تا درب منزل ببرد و گفتم کرایه بیشتری می دهم تا به مقصد اصلی ام برسم. وی هنگام رسیدن به درب منزل ناخداگاه به راننده تاکسی می گوید اینجا منزل آقای قرائتی است و من همسر ایشان هستم و او تنها یک همسر دارد که این سخن با واکنش و شرمندگی راننده تاکسی مواجه می شود.

2. کاربر روبرو از پست مفید @Nim سپاس کرده است .

noghli (02-09-2012)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع